fbpx

Het online fitnessprogramma voor ambitieuze voetballers en voetbalsters

Stel je voor: Nooit meer na hoeven denken hoe en wat je precies moet trainen, hoeveel je moet eten en hoe je dit het beste in kan plannen in je week. Wij gaan je helpen en jij wordt top fit voor voetbal met je eigen persoonlijke plan altijd bij de hand.

 

✅ Verbeter je (duel)kracht, uithoudingsvermogen of snelheid

✅ Elke maand nieuwe persoonlijke trainingsschema’s voor in de gym of thuis (jij kiest)

✅ Afvallen, aankomen of op gewicht blijven

✅ Je staat er niet alleen voor: een eigen online coach waar je alles aan kunt vragen

✅ Elke dag toegang tot onze online omgeving en mobiele app

BELANGRIJK: Je kunt nu alleen thuis trainen i.v.m. het Corona virus, mocht je weer naar de gym kunnen mag je kosteloos wisselen van home naar gym!

Hoe word ik fit voor voetbal?

 

Individueel trainen naast je veldtrainingen zonder doelgericht plan kan frustrerend zijn. Je stapt de gym binnen of gaat thuis of buiten trainen, maar je hebt geen idee hoe je dit het beste aan kunt pakken als voetballer of voetbalster.

Wat voor oefeningen kan ik het beste doen? Hoe ik kan ik werken aan mijn uithoudingsvermogen? Hoe kan ik sneller worden? Hoe kan ik werken aan mijn duelkracht? Hoe kan ik het beste afvallen of aankomen?

Kortom: hoe kan ik als individuele voetballer of voetbalster specifiek fit worden voor voetbal?

Deze vraag heeft ervoor gezorgd dat ik al mijn tijd en energie in de ontwikkeling van Fit For Football heb gestopt

Mijn naam is Wessel Dekker, fitness trainer, voetbal trainer en oprichter van Fit For Football. Online wordt je gecoacht door mij. Ik heb inzicht in je voeding, zal je feedback geven en ik motiveer en help jou om jouw doelstellingen te bereiken. Tijdens het programma kun je elke dag gebruik maken van mij als je persoonlijke online coach. Dagelijks begeleiden wij voetballers en voetbalsters van verschillende niveaus om specifiek fit te worden voor voetbal. Ben jij de volgende?

Mijn naam is Paul Lammers, ik maak jouw persoonlijke Fit For Football trainingsplan. Elke voetballer of voetbalster is anders en daar zal dus een persoonlijk trainingsplan voor moeten komen. Bij Fit For Football doorloop je eerst een intake (vragenlijst) en vervolgens ga ik aan de slag om jouw persoonlijke trainingsplan te maken! 

Ik ben fysieke trainer bij het NOC&NSF, wat veranderd is in Team NL sinds afgelopen jaar. Afgelopen jaren (vanaf 2009) begeleidde ik het talentteam van de KNVB. Dit talentteam is over gegaan naar de club AFC Ajax. Ik heb veel expertise in het begeleiden van voetballers/voetbalsters zoals bijvoorbeeld Bas Kuipers (NEC Nijmegen). In het verleden heb ik ook met Arek Milik (oud speler AFC Ajax, nu Napoli) gewerkt.

Vertrouwd door voetballers en voetbalsters van onder andere:

Met Fit For Football heb je je fysieke trainingsplan altijd bij de hand, door de handige app heb je je plan altijd in je broekzak, hierdoor kan ik zelf bepalen wanneer ik wil gaan trainen en ben ik dus niet afhankelijk van een afspraak met een fysieke trainer.

Lieke Huls

Verdedigster, SC Heerenveen vrouwen

Toen ik in mijzelf wilde investeren met extra trainingen naast de trainingen op de club pakte ik oefeningen vanuit de club. Op een gegeven moment was dat ook op. Nu werk ik nog specifieker vanuit een plan, waardoor ik sneller stappen maak dan voorheen.

Myrthe Moorrees

Verdedigster, SC Sand (Bundesliga)

Fysieke training = belangrijk

 

Als we kijken naar de huidige voetbalstijlen, dan is de balsnelheid veel sneller geworden en is het voetbal fysiek veel harder. Daar kun je niet alleen maar met veldtrainingen zonder weerstand meer aan de bak komen, je zult daar ook fysiek aan het werk moeten. De fysieke kwaliteiten die jij nodig hebt in je spel kun je heel goed voorbereiden in bijvoorbeeld een gym of thuis/buiten trainingssituatie.

Ik heb heel even getwijfeld om te starten, omdat ik me afvroeg of het wel goed in combinatie kon met mijn trainingen bij SC Heerenveen. De combinatie tussen de trainingen van SC Heerenveen en Fit For Football heb ik goed ervaren en uiteindelijk begon ik ook resultaat te merken na het uitvoeren van de trainingen.

Nóah Waterham

Verdedigster, SC Heerenveen vrouwen

Mijn resultaten van drie maanden Fit For Football merk ik op het gebied van snelheid, maar ik merk vooral qua kracht en het langer kunnen volhouden van wedstrijden vooruitgang. Bijvoorbeeld in de laatste 10 minuten van de wedstrijd kan ik nu ook mijn ding doen, voorheen was dit niet zo, dan was ik al kapot.

Barry Olierhoek

Aanvaller, Luctor Heinkenszand

Mijn trainingsschema’s veranderen om de zoveel weken, dit vindt ik fijn. Ik houd er sowieso niet van om elke keer hetzelfde te moeten doen. Dit houd het leuk en uitdagend. Fit For Football zou ik zeker aanraden aan andere voetballers. Wel aan voetballers die er echt alles uit willen halen. Je moet écht beter willen presteren op het veld.

Ricardo Chotoe

Middenvelder, Oliveo

Word ook fit voor voetbal!

Door onze ervaring op verschillende niveaus, kunnen wij iedere voetballer of voetbalster begeleiden en coachen. Het fysieke traject binnen het voetbal wordt steeds belangrijker. Om zeker te weten dat jij goed voor jezelf gaat trainen en je ook daadwerkelijk resultaat gaat boeken, hebben wij al onze kennis gebundeld in een plan die we op maat maken voor jou.

Wat kun je verwachten?

Training

Onze experts maken jouw persoonlijke trainingsplan. Je kunt kiezen of je de trainingen in de gym of thuis wil uitvoeren.
 

Voeding

Wij willen je bewust maken van je voedingspatroon. Door je voeding bij te houden gaan we samen opzoek naar wat werkt voor jou.  

Online coaching

Je online coach heeft inzicht in je voortgang en is er voor je om je te motiveren en te helpen om specifiek fit te worden voor voetbal.

N

Persoonlijke trainings- en voedingsplannen

N

Totaal aanpak (training, voeding, online coaching)

N

Alles in één app, je plan altijd bij de hand

N

Lange termijn aanpak

N

Je staat er niet alleen voor: dagelijks toegang tot je eigen online coach

N

Trainingsschema's van pro niveau voor jou

Wat ik leuk vind is dat het niet alleen over trainen gaat maar dat er ook een stukje voeding bij komt kijken, dat vind ik ook interessant, ik krijg een duidelijk overzicht wat ik allemaal eet, er wordt naar mijn voedingsschema gekeken en ik krijg tips hoe ik het nog beter kan doen.

Julian Westerbaan

Aanvaller, ADO'20

Elke maandag kun je starten, de inschrijving sluit over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Bij Fit For Football heb je de keuze uit drie abonnementen

Kies jouw geschikte abonnement. Betaal per maand of in één keer en bespaar 10%.

 

 

Moet ik lid zijn van een sportschool?
Nee, bij Fit For Football heb je ook de keuze om je trainingen thuis of buiten uit te voeren.
Wanneer kan ik starten?
Elke maandag kun je starten, de inschrijving sluit de maandag ervoor om 23:59u.
Hoelang duurt mijn Fit For Football plan?
Bij Fit For Football geloven we niet in snel resultaat. Jij als deelnemer gaat minimaal 6 maanden aan de bak met je plan. Wij willen je hulpmiddel zijn om je resultaat te behalen en te behouden. Bij Fit For Football heb je de keuze uit drie abonnementen: 6, 12 of 18 maanden.
Gaan jullie mij begeleiden in de sportschool?
Nee, alle begeleiding gebeurt online via een app. Op je mobiel of pc kun je je trainingsschema’s (met 3D animatie + uitleg) zien en zo kun je dus gemakkelijk zelf aan de slag in de sportschool. We zijn er dus toch bij als personal trainer in je broekzak 😉
Houden jullie rekening met mijn (drukke) weekplanning?
Ja zeker, juist bij een druk leven heb je wat hulp nodig hoe je dit het beste kunt aanpakken. Jouw Fit For Football coach zal je hier goed bij helpen.
Hoeveel tijd ben ik kwijt aan Fit For Football?
Als je het slim aanpakt hoeft het niet veel tijd te kosten. In het begin kan het misschien een beetje wennen zijn, maar wij gaan je helpen 🙂 Reken op minimaal 2 trainingen per week van ongeveer een uur. Je kunt het aantal trainingen zelf verhogen in overleg met je coach.