fbpx

Fit worden voor het nieuwe voetbalseizoen?

Stoom jezelf klaar voor het nieuwe seizoen!

Zomerstop. Het moment om je voor te bereiden op het aankomende seizoen. Er zijn voetballers en voetbalsters die doen niks in de zomer periode en beginnen aan het begin van het seizoen weer op 0. Veel voetballers besluiten om te gaan hardlopen of de sportschool op te zoeken, alleen doen ze dit vaak zonder doelgericht plan.

Individueel trainen kan ook lastig zijn. Je stapt de gym binnen of gaat thuis of buiten trainen, maar je hebt geen idee hoe je dit het beste aan kunt pakken als voetballer of voetbalster.

Hoe blijf ik in de zomer fit voor voetbal? Hoe ik kan ik werken aan mijn uithoudingsvermogen? Hoe kan ik sneller worden? Hoe kan ik werken aan mijn duelkracht? Hoe kan ik het beste afvallen of aankomen?

Voor deze zomer hebben we een speciaal programma waarmee jij het volgende seizoen super fit begint. Stoom jezelf klaar voor het volgende seizoen: GET READY FOR THE SEASON!

N

Krijg een voorsprong op je teamgenoten en tegenstanders

N

Verklein de kans op onnodige pijntjes/blessures

N

Maak indruk op je trainer

N

Begin je seizoen met meer kracht

N

Begin je seizoen met meer uithoudingsvermogen

N

Begin je seizoen met meer snelheid

Wat kun je verwachten?

Training

Onze experts maken jouw persoonlijke trainingsplan. Je kunt kiezen of je de trainingen in de gym of thuis wil uitvoeren.
 

Voeding

Wij willen je bewust maken van je voedingspatroon. Door je voeding bij te houden gaan we samen opzoek naar wat werkt voor jou.  

Online coaching

Je online coach heeft inzicht in je voortgang en is er voor je om je te motiveren en te helpen om specifiek fit te worden voor voetbal.

Mijn naam is Paul Lammers, ik maak jouw persoonlijke Fit For Football trainingsplan. Elke voetballer of voetbalster is anders en daar zal dus een persoonlijk trainingsplan voor moeten komen. Bij Fit For Football doorloop je eerst een intake (vragenlijst) en vervolgens ga ik aan de slag om jouw persoonlijke trainingsplan te maken! 

Ik ben fysieke trainer bij het NOC&NSF, wat veranderd is in Team NL sinds afgelopen jaar. Afgelopen jaren (vanaf 2009) begeleidde ik het talentteam van de KNVB. Dit talentteam is over gegaan naar de club AFC Ajax. Ik heb veel expertise in het begeleiden van voetballers/voetbalsters zoals bijvoorbeeld Bas Kuipers (oud speler ADO Den Haag nu FC Viitorul Constanța). In het verleden heb ik ook met Arek Milik (oud speler AFC Ajax, nu Napoli) gewerkt.

Mijn naam is Wessel Dekker, fitness trainer, voetbal trainer en oprichter van Fit For Football. Online wordt je gecoacht door mij. Ik heb inzicht in je voeding, zal je feedback geven en ik motiveer en help jou om jouw doelstellingen te bereiken. Tijdens het programma kun je elke dag gebruik maken van mij als je persoonlijke online coach. Dagelijks begeleiden wij voetballers en voetbalsters van verschillende niveaus om specifiek fit te worden voor voetbal. Ben jij de volgende?

Ik wilde al lange tijd mijn fysiek voor voetbal verbeteren, in mijn spel kwam ik op een paar punten iets te kort, vooral in duelkracht. Als ik aan het trainen was in de sportschool dan deed ik maar wat. Bij Fit For Football veranderen mijn trainingsschema’s om de zoveel weken, dit vindt ik fijn. Ik houd er sowieso niet van om elke keer hetzelfde te moeten doen. Dit houd het leuk en uitdagend.

Ricardo Chotoe

Middenvelder, Oliveo

In de voetbalwereld wordt er nog niet heel veel aandacht gegeven aan de fysieke aspecten van het voetbal, dus ik dacht, hier wil ik aan mee doen. We kregen via de club als team wel eens wat oefeningen via de voetbal, maar dit was een beetje standaard en algemeen. Bij Fit For Football krijg ik elke vier weken een nieuw trainingsschema, dat vindt ik fijn, anders blijf je elke keer maar hetzelfde doen. Nu heb ik afwisseling, het nieuwe schema komt voor mijn gevoel precies op het juiste moment en ik krijg specifieke oefeningen die ik nodig heb voor mijn lichaam en doelstellingen.

Samantha Hulstaert

Verdedigster, Excelsior Rotterdam

In de intake voordat ik Fit For Football startte, was snelheid en explosiviteit mijn doel en door in de gym te gaan trainen met mijn Fit For Football trainingsplan heb ik dit nu verbeterd op het veld. Het contact met mijn online coach is denk ik het beste van allemaal van dit programma. Ik heb altijd goed kunnen praten met Wessel en ik mocht ook af en toe bellen in plaats van appen wat ik zelf ook fijner vindt. Zo sta je directer in contact met elkaar.

Milad Yousofi

Middenvelder, SV Geinoord

Mijn keeperstrainer zei dat ik nu veel hoger en veel verder spring, ik merk dus vooral dat mijn benen sterk zijn geworden en ik voel me veel fitter. Ik ben 1.63m en als keepster zijnde is dat best wel klein en in het begin had ik best wel moeite met voorzetten of met hoge ballen, maar omdat ik nu veel sterker in mijn benen ben, kom ik ook hoger en ik kan nu zelfs bijna aan de lat hangen, dus daar zie ik zeker vooruitgang in. Mocht je twijfelen om in te schrijven weet dan dat je door echte mensen begeleid en gecoacht wordt achter de app wat enorm motiverend werkt.

Celine Lindhoudt

Keepster, CVV Berkel

Blijf fit deze zomer!

Dit programma is speciaal voor voetballers en voetbalsters die deze zomer fit willen blijven voor het nieuwe seizoen. Terwijl de rest zich vol vreet en zuipt, werk jij aan jezelf om er volgend seizoen weer top fit te staan. Door onze jarenlange ervaring op verschillende niveaus, kunnen wij iedere voetballer of voetbalster begeleiden en coachen. Het fysieke traject binnen het voetbal wordt steeds belangrijker. Om zeker te weten dat jij deze zomer goed voor jezelf gaat trainen en je ook daadwerkelijk fit aan het begin van het nieuwe seizoen verschijnt, hebben wij al onze kennis gebundeld in een plan die we op maat maken voor jou.

Normaal volg je Fit For Football voor minimaal 6 maanden, nu speciaal, alleen voor de zomer hebben wij dit 3 maanden plan. Welke tijdelijk beschikbaar is. Wees er dus snel bij!

Hoe werkt het? 

1. Klik hier om je in te schrijven 

2. Kies de juiste startdatum: maandag 1 juli

3. Vul al je gegevens in (alleen dan ben je 100% zeker van je inschrijving)

4. Vul de intake (vragenlijst) in, je online coach neemt contact met je op en je kunt van start!

Direct toegang

Zij gingen je voor:

In het eerste blok van de voorbereiding heb ik direct twee keer 90 minuten kunnen spelen terwijl ik na de winter geen volledige wedstrijd meer had gespeeld. De individuele trainingen hebben hier zeker een bijdrage aan geleverd.

 

Lieke Huls

Verdedigster, SC Heerenveen vrouwen

Normaal ging ik hardlopen in de zomer en een beetje tennissen, maar verder niks. In de voorgaande seizoen merkte ik dat ik toch wat tekort kwam op de eerste trainingen, dus ik wilde iets anders gaan doen. Ik was opzoek naar een aanpak specifiek gericht op voetbal. Toen ik Fit For Football voorbij zag komen heb ik niet getwijfeld en me ingeschreven. Mijn zomer heb ik door Fit For Football heel anders ervaren, het is voor mij zeker een ‘eye opener’ geweest en ik ben erg benieuwd hoe dat zich dit seizoen gaat uitpakken.

Kevin van Esch

Middenvelder, Wilhelmina '26

Mijn voorbereiding ben ik heel anders begonnen als ik het vergelijk met vorige seizoenen, voorheen deed ik ‘domweg’ krachttraining met willekeurige krachtoefeningen om in shape te blijven en niet echt gericht op voetbal. Nu ben ik verder, normaal moest ik na de eerste trainingen fysiek nog wat bijspijkeren na de zomer, nu hoeft dat minder.

Julian Westerbaan

Aanvaller, ADO'20

De inschrijving om 17 juni te starten sluit over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Veel gestelde vragen

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of Fit For Football bij je past. Gaan we wel van uit 😉

Wanneer kan ik starten?

Met Get Ready For The Season kun je elke maandag starten. De inschrijving sluit de maandag ervoor.

Startdatums Get Ready For The Seaon:

3 juni

10 juni

17 juni

24 juni

1 juli

8 juli

15 juli

22 juli

29 juli

 

Ik ga nog op vakantie deze zomer, wat nu?

No problem 🙂 Fit For Football is een online programma en neem je dus overal mee naar toe. Je kunt kiezen of je de trainingen uit wilt voeren in de gym of thuis (en dus ook perfect voor buiten). Heb je een gym op vakantie? perfect. Geen gym? no problem, kies voor thuis in de intake en wij maken jouw plan voor waar jij het uit kan voeren.

Moet ik lid zijn van een sportschool?

Nee, bij Fit For Football heb je ook de keuze om je trainingen thuis of buiten uit te voeren.

Gaan jullie mij begeleiden in de sportschool?

Nee, alle begeleiding gebeurt online via een app. Op je mobiel of pc kun je je trainingsschema’s (met 3D animatie + uitleg) zien en zo kun je dus gemakkelijk zelf aan de slag in de sportschool. We zijn er dus toch bij als personal trainer in je broekzak 😉

Houden jullie rekening met mijn (drukke) weekplanning?

Ja zeker, juist bij een druk leven heb je wat hulp nodig hoe je dit het beste kunt aanpakken. Jouw Fit For Football coach zal je hier goed bij helpen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan Fit For Football?

Als je het slim aanpakt hoeft het niet veel tijd te kosten. In het begin kan het misschien een beetje wennen zijn, maar wij gaan je helpen 🙂 Reken op minimaal 2 trainingen per week van ongeveer een uur. Je kunt het aantal trainingen zelf verhogen in overleg met je coach.