fbpx

Fit For Football GRATIS ervaren?

Ervaar onze individuele begeleiding in training, voeding en online coaching

N

Met een plan de gym in of train thuis (jij kiest)

N

Inzicht, richtlijnen en tips voor je voeding

N

Je staat er niet alleen voor (online coaching via WhatsApp)

N

Je plan in je broekzak met onze online omgeving en mobiele app

START JOUW 7 DAGEN TRIAL.

Met Fit For Football begeleiden wij dagelijks (prof)voetballers en voetbalsters richting hun specifieke doel. Wij helpen voetballers en voetbalsters aan meer kracht, uithoudingsvermogen en snelheid in hun spel. 

 

Hoe zou je het vinden om Fit For Football eens uit te proberen?

Gewoon ervaren en kijken of het iets voor jou is.Dit kan, klik op de link hieronder en start direct!

 

Je zit nergens aan vast. (Stopt automatisch, tenzij je door wil gaan!)

LET OP:

  • Dit trainingsplan is nog niet gepersonaliseerd op jouw doelstelling. Als je besluit om je definitief in te schrijven maken we het voor jou op maat!

  • Vul AL je gegevens in, ook je 06 nummer, deze hebben we nodig voor de online coaching.

  • Binnen 24 uur (vaak sneller) is je proef trainingsplan te zien in de app.

  • Wil je deze kans niet missen en Fit For Football GRATIS eens ervaren? Klik dan snel op deze link om direct toegang te krijgen.

Vertrouwd door voetballers en voetbalsters van onder andere:

WESSEL DEKKER

Oprichter, Eigenaar en Online Coach

PAUL LAMMERS

Sport Performance Specialist

GIDEON LAMMERS

Fysieke Trainer

Meer over Wessel

Ik ben de oprichter, eigenaar van Fit For Football. Online wordt je gecoacht door mij. Ik heb inzicht in je voeding, zal je feedback geven en ik motiveer en help jou om jouw doelstellingen te bereiken.Tijdens het programma kun je elke dag gebruik maken van mij als je persoonlijke online coach. Dagelijks begeleiden wij voetballers en voetbalsters van verschillende niveaus om specifiek fit te worden voor voetbal. Ben jij de volgende?

Meer over Paul

Ik maak jouw persoonlijke Fit For Football trainingsplan. Elke voetballer of voetbalster is anders en daar zal dus een persoonlijk trainingsplan voor moeten komen. Bij Fit For Football doorloop je eerst een intake (vragenlijst) en vervolgens gaan we aan de slag om jouw persoonlijke trainingsplan te maken! 

Ik ben fysieke trainer bij het NOC&NSF, wat veranderd is in Team NL sinds afgelopen jaar. Afgelopen jaren (vanaf 2009) begeleidde ik het talentteam van de KNVB. Ik heb veel expertise in het begeleiden van voetballers/voetbalsters zoals bijvoorbeeld Bas Kuipers (Go Ahead Eagles). In het verleden heb ik ook met Arek Milik (oud speler AFC Ajax, nu Napoli) gewerkt.

Meer over Gideon

Samen met Paul Lammers verzorg ik jouw fysieke begeleiding met persoonlijke– en voetbal specifieke trainingsschema’s gericht op jouw doelstelling.

Ik heb de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) succesvol afgerond en ben meteen begonnen als gymdocent binnen Heliomare onderwijs (tot op heden) en assistent fysieke trainer bij FC Volendam (tot en met 2019). Ook ben ik tot op heden fysieke trainer bij verschillende instellingen (zowel in de gym als online) en geef ik onder leiding van Paul Lammers cursussen aan profinstellingen op het gebied van KEISER-apparatuur (waaronder PSV en RSC Anderlecht).