fbpx

Even voorstellen!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn naam is Wessel Dekker, oprichter van Fit For Football.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fit For Football begon met een idee in 2015. Tijdens mijn studie ben ik voetbal trainer en fitness trainer geworden. In de voetbal wereld viel me op dat er veel aandacht uitgaat naar de technische en tactische kant van het spelletje en in de fitness wereld merkte ik op dat er steeds meer (online) programma ‘s kwamen om te werken aan een fittere versie van jezelf.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik vroeg mezelf af: hoe kun je je als individuele voetballer op fysiek gebied ontwikkelen en specifiek fit worden voor voetbal?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik besloot om een online trainingsprogramma te ontwikkelen waar voetbal en fitness samen komen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fitness + voetbal = Fit For Football
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

 

Op de opleiding bracht ik mezelf in contact met Paul Lammers.

Jouw persoonlijke trainingsplan wordt samengesteld door sport performance specialist Paul Lammers.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Paul is werkzaam als docent fitness en fysieke training bij SM&O en ALO (Sport, Management & Ondernemen en Academie voor Lichamelijke Opvoeding) op de HvA in Amsterdam.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook is hij fysieke trainer voor NOC*NSF (Team NL), CTO Amsterdam (Centrum voor Topsport en Onderwijs), voetbal dames (KNVB talententeam), basketbal dames voor de NBB en turnsters van TurnZ (jong oranje turnsters met o.a. Sanna Veerman, lid van de nationale Nederlandse ploeg).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Daarnaast is hij werkzaam als fysieke trainer voor individuele high performance atleten zoals o.a. Bas Kuipers (ADO Den Haag), Eline Rentier (Schermen), Sanne Veldkamp (Squash) en heeft hij eerder gewerkt met Arek Milik (oud speler AFC Ajax, nu Napoli).